21 мая 2009 г., 19:24

Невъзможно 

  Поэзия
420 0 1

           НЕВЪЗМОЖНО

 

Искам да върна една мечта.

Като филм от детството игриво.

Не искам голям да пораста.

Да ида в ежедневието сиво.

 

Животът като комета премина -

спомените са изгорели звезди.

Детството има своя родина.


                     ... От там Бог ме следи.

© Мимо Николов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??