Аз крила разтварям. Без да питам
облачно дали ще е небето.
Както дойде. И така политам,
сякаш че безгрижно е сърцето.
Ликът на времето по мен дълбае.
Формира острота на болката.
А тихо тя в отритнатост
сияе.
(С отличен си играе ролята...)
Вода, от капка тишина,
изпадна,
за да възвести гъмжащия порой.
Без бури,
свободата е банална
и е като незавършен звездоброй...
© Цвет All rights reserved.