Aug 7, 2022, 6:46 AM  

Ние двама 

  Poetry » Other
245 0 1

С високо вдигната глава вървя,
не поглеждам към земята, нито пък назад, 
крача гордо и усещам, че не ходя сам, 
до мене ти стоиш, стиснала здраво ръката. 

 

Страховете си оставяме зад нас, 
не поглеждаме през рамо вече,
погледа ни е устремен напред, 
продължаваме с усмивка и вълнение. 

 

Откриват се нови пътеки пред нас, 
осеяни от двете страни с пъстри цветя, 
отдясно рози, отляво слънчогледи, 
прекрасни картини на моменти споделени. 

 

Заедно двама по пътя вървим, 
кураж ще си даваме, утеха дори,
когато е трудно, ще го преминем, 
с вяра, че всичко ще се подреди. 

 

Когато след време пътят ни свърши
и остарели се погледнем в очите, 
двамата ще изречем словата:
"Боже! Благодарим ти, че ни намери!"

© Джимбо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Браво!
    Харесва ми!
Random works
: ??:??