С високо вдигната глава вървя,
не поглеждам към земята, нито пък назад,
крача гордо и усещам, че не ходя сам,
до мене ти стоиш, стиснала здраво ръката.
Страховете си оставяме зад нас,
не поглеждаме през рамо вече,
погледа ни е устремен напред,
продължаваме с усмивка и вълнение.
Откриват се нови пътеки пред нас,
осеяни от двете страни с пъстри цветя,
отдясно рози, отляво слънчогледи,
прекрасни картини на моменти споделени.
Заедно двама по пътя вървим,
кураж ще си даваме, утеха дори,
когато е трудно, ще го преминем,
с вяра, че всичко ще се подреди.
Когато след време пътят ни свърши
и остарели се погледнем в очите,
двамата ще изречем словата:
"Боже! Благодарим ти, че ни намери!"
© Джимбо Todos los derechos reservados
Харесва ми!