Feb 18, 2016, 9:58 PM

Ние сме вечни 

  Poetry
253 0 1

Разрушени сме напълно,

но любовта тупти в сърцата ни,

и сме свободни,

и сме искрени,

и живи,

глухи за всички останали,

онемели от напразни думи

и изхвърлили всички ненужни

остатъци,

измислихме истини

и ги създадохме.

Не ни отминавайте.

Просто искахме да бъдем чути

и да е топло

в нашия свят...

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??