Разрушени сме напълно,
но любовта тупти в сърцата ни,
и сме свободни,
и сме искрени,
и живи,
глухи за всички останали,
онемели от напразни думи
и изхвърлили всички ненужни
остатъци,
измислихме истини
и ги създадохме.
Не ни отминавайте.
Просто искахме да бъдем чути
и да е топло
в нашия свят...
© Ивона Иванова Все права защищены