Oct 3, 2009, 12:10 PM

Нищо не знаеш... 

  Poetry
501 0 1

Нищо не знаеш

и никой не знае какво е.

Опитваш да ме опознаеш,

но виждаш това, което не е.

 

Не мога да кажа с думи

това, което ми тежи.

Живея дни аз безумни,

изпълнени с фалш и лъжи.

 

Измамна обвивка изкарвам на показ,

а отдолу, под нея, сърцето крещи:

Защо съм сама? Любов ми е нужна...

И тази болка... Защо ме боли?!

 

Нищо не знаеш...

Едва ли би ме разбрал.

Дори да опитваш, не ще да узнаеш

какво е това - да си сам...

© Или Дадарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??