Нищо не знаеш
и никой не знае какво е.
Опитваш да ме опознаеш,
но виждаш това, което не е.
Не мога да кажа с думи
това, което ми тежи.
Живея дни аз безумни,
изпълнени с фалш и лъжи.
Измамна обвивка изкарвам на показ,
а отдолу, под нея, сърцето крещи:
Защо съм сама? Любов ми е нужна...
И тази болка... Защо ме боли?!
Нищо не знаеш...
Едва ли би ме разбрал.
Дори да опитваш, не ще да узнаеш
какво е това - да си сам...
© Или Дадарова Все права защищены