Нищо различно...
нищо ново в любовта,
нищо ново в лъжите,
нищо ново в способността
да ги сътворяваш...
Нищо лично...
вече пада
разкъсана,
безлична
ненужна
никому завесата,
нищо оригинално вече
в твоите представления
и никакъв шанс
да ме впечатлят...
© Мария All rights reserved.