10 ago 2012, 12:08

Нищо ново 

  Poesía
426 0 1

Нищо различно...

нищо ново в любовта,

нищо ново в лъжите,

нищо ново в способността

да ги сътворяваш...

Нищо лично...

вече  пада

разкъсана, 

безлична

ненужна 

никому завесата,

нищо оригинално вече

в твоите представления

и никакъв шанс

да ме впечатлят...

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??