Но...
(на …а)
Но ти дойде,
С трепет… наивна
И после всичко си тръгна.
Но ти проговори
Като звънче. Като вик.
И после всичко утихна.
Но ти се влюби.
Като ангел, като волна птица.
И после всичко мен намрази.
Но ти ме намери.
Аз бях, тайно, се скрил.
И всичко зад мен се изгуби.
Но ти заспа
Като бебе. Самотно.
И после всичко пробуди се.
© Християн All rights reserved.
Или просто си добър