Не знаеш колко мога да прикривам
щом става дума за чувствата към теб!
Но помни, че за теб дори убивам,
разбивам и сърца направени от лед
И да може да не казвам аз че те обичам,
да го крия в себе си и да мълча,
но помни че дори и да отричам,
ще те подкрепям до края на света.
Да вътрешно разбивам аз сърцето си,
като седя пред теб и прикривам любовта.
Но помни че аз приех съдбата си,
и те чакам сам на края на света.
И за да приключа аз ще кажа,
че съм безнадеждно влюбен в теб.
Но помни, че нас съдбата
ако иска ще ни събере!
© Атанас Дизов All rights reserved.