24 февр. 2017 г., 15:31

Но помни ... 

  Поэзия » Любовная, Свободный стих
797 1 0

Не знаеш колко мога да прикривам 
щом става дума за чувствата към теб! 
Но помни, че за теб дори убивам,  
разбивам и сърца направени от лед 

И да може да не казвам аз че те обичам, 
да го крия в себе си и да мълча, 
но помни че дори и да отричам,  
ще те подкрепям до края на света.

Да вътрешно разбивам аз сърцето си,  
като седя пред теб и прикривам любовта.
Но помни че аз приех съдбата си,

и те чакам сам на края на света.

И за да приключа аз ще кажа,  
че съм безнадеждно влюбен в теб.

Но помни, че нас съдбата  
ако иска ще ни събере! 

© Атанас Дизов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??