Jan 20, 2007, 9:00 PM

Нощ 

  Poetry
564 0 3
Пак е нощ и аз пак съм сама.
Все поглеждам часовника скришом.
Ще се върнеш ли ти у дома?
До зори ли числата ще сричам?

Ще застанеш на прага смутен,
уморен от гуляите късни,
а въпросът "Защо?" вътре в мен
мисълта ми на хапки ще къса.

Аз не вярвам във твойта любов -
тя остана във минало време.
Моя мъко и мой благослов,
ти си все още моя вселена.

Пак е нощ и цари тишина.
Омагьосвам с очи циферблата.
Ще се върнеш, но твойта жена
ще те срещне ли с цвете в ръката?

© Нели Вангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Чудесно,както всички преди него!!!Браво,мамо!Гордея се с теб от дъното на душата си!!!!!
  • Тъжничко..
    Поздрав!
  • Сети ме за един спомен.И без него ще се съмне,но той без теб едва ли ще може да заспи.
    Поздрави!!!
Random works
: ??:??