Apr 13, 2007, 2:02 PM

нощ 

  Poetry
802 0 0
Последна нощ - а после вече няма ни!
Миг, който всичко ще реши!
Един миг, от който зависят поколения,
след тази нощ вечно ще продължи!

Едно дихание на думи неизказани,
последната звезда, предизвестила раждането на деня,
чертаят те картината, която
малцина виждат в своите сърца!

© Екатерина Камбурова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??