13 abr 2007, 14:02

нощ 

  Poesía
801 0 0
Последна нощ - а после вече няма ни!
Миг, който всичко ще реши!
Един миг, от който зависят поколения,
след тази нощ вечно ще продължи!

Едно дихание на думи неизказани,
последната звезда, предизвестила раждането на деня,
чертаят те картината, която
малцина виждат в своите сърца!

© Екатерина Камбурова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??