НОЩ
Черен бряг, черно море,
няма звезди, няма луна.
Чувам те - биеш, мое сърце,
чувам те аз, но пак съм сама...
На хоризонта далечен,
зад черния свят,
кичозно облечен
свети новият град!
Но тези лъжовни светлини,
губещи се в черна мъгла,
са глупави хорски лъжи,
илюзия за светлина!
Морският бриз гали водата,
отмества облаци умело,
разкъсва със рев тишината,
а луната показва се смело!
И засиява брегът, и заблестява морето,
има звезди, има луна.
Чувам те - биеш, мое сърце,
чувам те аз и не съм сама...
© КрИсИ Милчева All rights reserved.