Mar 28, 2009, 9:23 PM

Нощ и ден 

  Poetry
742 0 2

Пияна от любов е нощта,

протегнала топлите длани

с най-нежен похват на жена

препуска с коне оседлани.

 

Златен прах сипят пак звездите,

луната гледа онемяла,

нощта разпусна си косите,

облече премяната бяла.

 

© Райна Маргина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??