28.03.2009 г., 21:23 ч.

Нощ и ден 

  Поезия
726 0 2

Пияна от любов е нощта,

протегнала топлите длани

с най-нежен похват на жена

препуска с коне оседлани.

 

Златен прах сипят пак звездите,

луната гледа онемяла,

нощта разпусна си косите,

облече премяната бяла.

 

© Райна Маргина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??