Jul 9, 2009, 3:14 PM

Нощен пожар 

  Poetry » Love
628 0 4

Очите ти бляскат като нощен асфалт,

 а аз препускам на моя вихрогон пешком

да открехна райските порти

 и прогоним мълниите помежду ни!

Изгаси светлините

и от боговете заръчай

бушуващи страсти и пожар,

 който винаги да помним!

Обгърнати в блажено разтапяне

от чуруликането на утринните птици,

замечтани и притихнали да споделим

  изгрева на втората надежда!

Свода небесен нощем

да прелетим невинно с ангелски крила,

упоени в Безкрайността

и се преборим срещу бури, урагани,

а ледените крепости да стопим

на тежката пулсираща буца

и я изпратим да плува в морето!

© ДИМА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??