Стоя сама обградена от мрака
В тишината на нощта само часовникът тиктака
Чувствам празнота без теб в сърцето
Усещам как ми се стичат сълзи по лицето
Затварям очи и те виждам до мене
Как ми се иска да върна това хубаво време
© Юлиана Цекова All rights reserved.