20 апр. 2011 г., 22:48

Нощна тишина 

  Поэзия » Любовная
623 0 0

Стоя сама обградена от мрака

В тишината на нощта само часовникът тиктака

Чувствам празнота без теб в сърцето

Усещам как ми се стичат сълзи по лицето

Затварям очи и те виждам до мене

Как ми се иска да върна това хубаво време

© Юлиана Цекова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??