Колко далече е утрото,
не ми трябва на мен светлина -
имам и сила, и слабост,
щом е при мене нощта...
Зловеща съм... казват ми някои,
щом нощем вървя през града,
но аз не просто се скитам,
а безмълвно звездите броя...
Странна съм била - не отричам
и знам, не съм като всички,
та нали затова съм различна -
защото съм нощно момиче!
© Никоя All rights reserved.