Jun 24, 2014, 9:37 PM  

Нощта е студена 

  Poetry » Other
445 0 0

Нощта е студена... и аз

се събуждам от съня си прекрасен...

Усещам от прозореца мраз

и копнея за топлина, за приятел до мен!

 

...

 

Приятел истински никога не съм държал в ръцете си...

Такъв, който да ме успокоява с думи нежни,

да ме разбира и под нощните звезди...

да споделяме мечтите си!

 

...

 

Тогава, когато нощта е меко студена

а вятърът едва подухва край мен...

Всичко се превръща в пролетен ден,

в който всеки спомен се връща студен, 

 

но приятен... Защото времето единствено го заледява,

но самият спомен е важен -

без значение колко време минава...

Аз ще го хващам и пускам отново... за да го хващам на есен!

© Кейтлин А. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??