Apr 13, 2016, 9:11 PM

Нов трепет 

  Poetry » Love
489 0 0

Изпотени топли длани  

и блясъкът във очите.

Пъстроцветни и красиви гами, 

отразяват светлината на звездите.

Два погледа в среща случайна-

топла нощ и една малка тайна .... 

Усмивка небрежна - жест нехаен,

сладък миг - аромат омаен ...

Въздухът от страст сгъстен,

пулсът до лудост ускорен ... 

Треперещи ръце, едва докосват се...

двете сенки в тъмното целуват се ... 

 

 

 

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??