Изпотени топли длани
и блясъкът във очите.
Пъстроцветни и красиви гами,
отразяват светлината на звездите.
Два погледа в среща случайна-
топла нощ и една малка тайна ....
Усмивка небрежна - жест нехаен,
сладък миг - аромат омаен ...
Въздухът от страст сгъстен,
пулсът до лудост ускорен ...
Треперещи ръце, едва докосват се...
двете сенки в тъмното целуват се ...