Слушай, мила! Спри се! Искам да поседнеш.
Старата - отиде. Новата пристигна!
Всичко се повтаря. Както да погледнеш -
всичко си отива, новото ни стигна.
Нека да сме живи! Нека да сме здрави!
Нека във душите да цъфти доброто.
Господ другото за нас ще го направи.
Мир да има и в града, и във селòто.
Старата е спомен. Новата - надежда.
Нека да се трупат в нашата градина.
Нека всичко със добро да се нарежда
да дочакаме и другата Година!
© Никола Апостолов All rights reserved.
Бъдете здрави и пишете!Хубава събота!!!