3 янв. 2014 г., 19:51

Новата пристигна 

  Поэзия » Другая
372 0 3

Слушай, мила! Спри се! Искам да поседнеш.

Старата - отиде. Новата пристигна!

Всичко се повтаря. Както да погледнеш -

всичко си отива, новото ни стигна.

 

Нека да сме живи! Нека да сме здрави!

Нека във душите да цъфти доброто.

Господ другото за нас ще го направи.

Мир да има и в града, и във селòто.

 

Старата е спомен. Новата - надежда.

Нека да се трупат в нашата градина.

Нека всичко със добро да се нарежда

да дочакаме и другата Година!

 

© Никола Апостолов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??