Jul 13, 2022, 8:06 PM

Новият път 

  Poetry » Other
492 0 0

Вървя по старият измъчен път, 
както винаги до сега, за последно,
бързам да стигна кръстопътя,
да поема гордо по непознатият.

 

Старият е зад мен, далече остана, 
новият открива красоти и стремежи, 
гледки прекрасни, чисти пътеки, 
водещи към щастие и нови успехи. 

 

Не поглеждам назад, там е тъмно, 
светлината ме дърпа напред, 
с усмивка крача спокойно, уверен, 
смело стъпвам, посоката следвам. 

 

Ново начало, непознати пътеки, 
с вълнение приемам всичко това, 
колкото по-далече отивам и виждам, 
толкова по - щастлив ставам сега. 

 

© Джимбо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??