Вървя по старият измъчен път,
както винаги до сега, за последно,
бързам да стигна кръстопътя,
да поема гордо по непознатият.
Старият е зад мен, далече остана,
новият открива красоти и стремежи,
гледки прекрасни, чисти пътеки,
водещи към щастие и нови успехи.
Не поглеждам назад, там е тъмно,
светлината ме дърпа напред,
с усмивка крача спокойно, уверен,
смело стъпвам, посоката следвам.
Ново начало, непознати пътеки,
с вълнение приемам всичко това,
колкото по-далече отивам и виждам,
толкова по - щастлив ставам сега.
© Джимбо Todos los derechos reservados