Dec 27, 2011, 11:25 AM

Новогодишни пожелания 

  Poetry
640 0 3

НОВОГОДИШНИ ПОЖЕЛАНИЯ

 

На дечицата донесоха пръчица дрянова,

да им направим сурвачица,

да ни сурвакат, честитят годината нова,

нека и ний вдигнем наздравица!

 

Елхичката зелена със клонки украсени

грее. Полунощ вече звъни.

Нека да бъдеме силни, безгрижни, засмени,

да бъдат щастливи бъдни дни!

 

Да вдигнем чаши! В кристала вино червено

като горща жарава искри.

Нека да бъде семейството ни во век сплотено

и всички ние да сме добри!

 

- Наздраве, дружина! Честита Нова Година!

Надеждо нова, и ти здравей!

Нека бъде страната наша цветна градина,

всеки в нея добре да живей!

 

През годината всекиму добро да се случи,

съдбата добре да отреди!

Аз ще се моля разбирателство да сполучи

и да не сме ний вече сами!

 

- Мила Нова годино, при нас добре ни дошла,

с радост ние те приветстваме.

Бъди към нас като сестра си, дори по-добра,

щедър дар от теб очакваме!

© Анка Келешева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря, Митко!
  • Прекрасно пожелание.
    Нека новата година осъществи пожеланията и желаниятави да
    бадат реалитет.

    Поздрави и весела да баде!
  • Благодаря ви на всички
    мои добри приятели,
    долетели като птички
    за радост във живота ми!
    На всички приятели, които са ме посещавали през отминаващата година, желая здраве, успехи в живота и в творчеството и много, много приятелски срещи през новата година.
    честита Новата2012 година!
    Весела със слънчеви дни.
    Весели празници!
Random works
: ??:??