Dec 30, 2011, 7:18 PM

Някога, но не сега... 

  Poetry
561 0 2

Някога, но не сега...

 

Радвам се за теб. Наистина.

Макар в сърцето да горчи

онази болка, твърде истинска,

попила в моите очи.

 

Разбирам. Във живота често

пътищата се разделят. Край.

Ала който казва, че е лесно,

е сгрешил и лъже, знай.

 

Радвам се за теб. Обичай!

Все някога и аз ще продължа.

Ще загърбя спомените, всичко -

някога, но не сега…

 

Илияна Дадарова

© Или Дадарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??