Някога, но не сега...
Радвам се за теб. Наистина.
Макар в сърцето да горчи
онази болка, твърде истинска,
попила в моите очи.
Разбирам. Във живота често
пътищата се разделят. Край.
Ала който казва, че е лесно,
е сгрешил и лъже, знай.
Радвам се за теб. Обичай!
Все някога и аз ще продължа.
Ще загърбя спомените, всичко -
някога, но не сега…
Илияна Дадарова
© Или Дадарова Все права защищены