Apr 27, 2013, 4:11 PM

Някога ще имаме крила 

  Poetry
485 0 0

С теб живеем в гнездо на любовта,

сгушени един до друг едва,

заедно крепим младостта,

завинаги откъснати от света.

 

Някога ще имаме крила,

за да се впуснем двама из света,

някога ще имаме крила,

но ми кажи, кога ще е това.

© Никола Диманов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??