27.04.2013 г., 16:11 ч.

Някога ще имаме крила 

  Поезия
486 0 0

С теб живеем в гнездо на любовта,

сгушени един до друг едва,

заедно крепим младостта,

завинаги откъснати от света.

 

Някога ще имаме крила,

за да се впуснем двама из света,

някога ще имаме крила,

но ми кажи, кога ще е това.

© Никола Диманов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??