Apr 21, 2024, 8:03 PM

Някой ден 

  Poetry
212 0 0

Някой ден и ти,
гътва̀чо, щеш не щеш, ще
мр...ш, келеш с келеш...

 

И болките на всички,
гътнати от теб, наред

 

със своята ще
понесеш, ожидайки -
и краят ти да

 

е по-кратък и от миг...
Ех, жалки ми пал(ь)а̀чо...

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??