Някой ден и ти,
гътва̀чо, щеш не щеш, ще
мр...ш, келеш с келеш...
И болките на всички,
гътнати от теб, наред
със своята ще
понесеш, ожидайки -
и краят ти да
е по-кратък и от миг...
Ех, жалки ми пал(ь)а̀чо...
© Стоян Минев Все права защищены