Ще дойда, но късно,
може би в 03:00.
Нека е топло.
Ти огън пали.
Ще дойда по тъмно,
по първи петли
и докато съмне,
ти с мен остани.
Ще дойда по светло.
Ти не тъжи.
Вече съм друга,
но още гори.
Ще дойда следобед,
люта и зла.
Тогава съм луда,
просто жена.
Ще дойда и вечер,
след тежкия ден.
Ти погали ме,
стой дълго до мен.
Ще дойда в 0:00.
Ще дойда в 01:00,
а някъде в 02:00
ще ми станеш любим!
© Виолета All rights reserved.
Благодаря ви!