Няма пречка,
която не мога
да прескоча
или да приспя,
да забравя
или да прогоня,
да разплискам
или угася...
Няма сила,
която не мога
да развържа
или да спася,
да докосна
или да пробудя,
да догоня
или оцветя...
© Веселка Стойнева All rights reserved.