Sep 10, 2024, 2:32 PM

Няма да ми прости 

  Poetry
103 0 0

Тук  днес

тръгва си и бърза да замине

винаги съм там 

за теб и мен

да прочета историята на лъжите

 

смъртта за мен

животът за теб

неще прости ми

 

заслужено и непеокосновенно 

няма да ми прости

непременно

дано е временно

тя за мен е камъчето скъпоценно

 

 

 

© Stew Carrey All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??