10 сент. 2024 г., 14:32

Няма да ми прости 

  Поэзия
104 0 0

Тук  днес

тръгва си и бърза да замине

винаги съм там 

за теб и мен

да прочета историята на лъжите

 

смъртта за мен

животът за теб

неще прости ми

 

заслужено и непеокосновенно 

няма да ми прости

непременно

дано е временно

тя за мен е камъчето скъпоценно

 

 

 

© Stew Carrey Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??