Jan 7, 2014, 10:48 PM

Няма да те пусна 

  Poetry » Love
1134 0 4

Няма да те пусна

 

Аз няма да те пусна пак да си отидеш,

в ума ми тайничко си ти.

Аз искам тихично в съня ми да приидеш,

до мен завинаги бъди.

Аз няма да те пусна пак да си заминеш,

сърцето ми за теб тупти.

Аз няма да те пусна отново да си идеш,

душата ми за теб трепти.

© Ина Лилова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??