Няма да те пусна
Аз няма да те пусна пак да си отидеш,
в ума ми тайничко си ти.
Аз искам тихично в съня ми да приидеш,
до мен завинаги бъди.
Аз няма да те пусна пак да си заминеш,
сърцето ми за теб тупти.
Аз няма да те пусна отново да си идеш,
душата ми за теб трепти.
© Ина Лилова Todos los derechos reservados