May 20, 2009, 5:54 PM

Няма ни 

  Poetry
390 0 1

 

             НЯМА НИ

 

В леглото семена от студ садиш.

Навън изгони топлината, като куче.

Любовта размахваш като афиш.

Кутията на Пандора ти отключи.

 

Плъзнаха змиите на раздора.

Греховете се замерват с камъни.

За мир подаваме ръце в умора.

Крещи в ъгъла щурец.

                                       “Няма ни”!

© Мимо Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??