Jul 24, 2007, 1:58 PM

Няма те 

  Poetry
708 0 0
Отиде си в ден прекрасен,
отиде си, сама останах.
Сълзите ми да виждаш не желаеш
и каза че оставяш ме, защо - не знаеш.

Животът ти облян в самота,
дано е светъл, не само през деня.
Не ще усетиш вече мойта топлина,
Далече е тя от теб сега.

Замина, остави ме във самота,
а аз крещя, плачейки за любовта.
Но тя изчезна в бездната сама,
изчезна заедно със твойта топлина.

И сама в тъмнината на нощта,
чувствам само хлад, студенина.
Няма да сгряваш веч моята душа,
защото в бездната остави я сама.









© Ирена Кузева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??