Apr 12, 2008, 6:02 PM

Няма те до мен, а си навсякъде 

  Poetry » Love
1509 1 3
Няма те до мен, а си навсякъде -
в синьото небе разстлан си ти,
пърхат пеперудите с крилата ти,
вплетен си в зелените треви.

Галя те... с глухарчето в ръцете си.
Виждам те... в релефа на листата.
Чувам те... във песните на птиците.
Вдишвам те... ухаеш на цветята.

Няма те до мен, а си навсякъде -
в пролетните слънчеви лъчи,
в нежното шушукане на вятъра,
в тихото жужене на пчели.

Няма те, а повече от всякога
си до мен и си самият ти.

© Джейд All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??