12.04.2008 г., 18:02 ч.

Няма те до мен, а си навсякъде 

  Поезия » Любовна
1508 1 3
Няма те до мен, а си навсякъде -
в синьото небе разстлан си ти,
пърхат пеперудите с крилата ти,
вплетен си в зелените треви.

Галя те... с глухарчето в ръцете си.
Виждам те... в релефа на листата.
Чувам те... във песните на птиците.
Вдишвам те... ухаеш на цветята.

Няма те до мен, а си навсякъде -
в пролетните слънчеви лъчи,
в нежното шушукане на вятъра,
в тихото жужене на пчели.

Няма те, а повече от всякога
си до мен и си самият ти.

© Джейд Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??