Dec 25, 2008, 7:19 PM

Няма утре 

  Poetry » Love
786 0 4
Цветята капят от тъга,
очите им без теб са пусти
и вече няма да разцъфнат,
защото няма, няма утре...

А бяха толкова красиви,
но твойта зима ги уби...

© Геновева Симеонова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??