25 dic 2008, 19:19

Няма утре 

  Poesía » De amor
785 0 4
Цветята капят от тъга,
очите им без теб са пусти
и вече няма да разцъфнат,
защото няма, няма утре...

А бяха толкова красиви,
но твойта зима ги уби...

© Геновева Симеонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??