О, няма по-щастлив от мен
Една след друга свещи три
запалих в мрака, за да мога
да видя твоите очи
и устните, и
цялото ти тяло,
рисувано от пламък и искри,
и сенки в стаичката засияла.
О, няма по-щастлив от мен!
Щом свещите престанат да блещукат,
припомням си видяното, а ти
в прегръдката ми се унасяш тихо...
© Стефан All rights reserved.
Утре ще се поразходя повече